Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Coama Leului 250 ml

Preţ:
275 RON (217 RON + TVA)
Taxă livrare: 15 RON
Stoc: Pe stoc

Ce este Coama Leului?
Este o ciuperca rara dar deosebit de gustoasa. In acelas timp exista mai mult de 77 de substante care promoveza sanatatea si 32 de subsante aromatice , dintre care multe apar numai in aceasta ciuperca , si fac un remediu valabil pe baza de plante.

Descriere

Ce fel de nutritii contine ciuperca coama leului?

Ca ciperca contine proteine esentiale si aminoacizi (acid glutenic, alanina, treonina, serina, histidina, glicina, orinita, taurina si cistina) precum si minerale (calciu, fosfor, fier, potasiu, sodiu si magneziu). Continutul de fibre naturale este de asemenea , bun pentru digestie . Dintre substantele bioactivi, sa demonstrat ca polizaharidele au un efect imnunomodulator:
a creste rezistenta organismului impotriva bacteriilor Helicobacter pylori, ajutand la videcarea ulcerului gastric si a gastritei atrofice. In plus pot incetini cresterea celulelor canceroase la colon, gastrointestinale, si a ficatului. Activitatea sa imunosorbanta poate fi utilizat in mod avantajos chiar si in timpul recuperarii bolii. Majoritatea agentilor diterpenici sunt cunoscuti numai din aceasta ciuperca ( hericenonul A-H)care au un efect
special: stimuleaza boala coronariana, care protejeaza si hraneste neuronii. Acest lucru sa dovedit a fi benefic in intarzierea mai multor boli si afectiuni asociate cu degenerarea neuronala (bolla Alzheimer si Parkinson , depresia, dementa precoce si rezlutate promitatoare in progresia sclerozei multiplex). A fost utilă în cazul rănilor nervoase în care continuitatea fibrelor nervoase nu este deteriorată (fibrele nervoase nu s-au rupt)

În plus, oamenii sănătoși și-au îmbunătățit frivolitatea spirituală, capacitatea și capacitatea de a învăța. Agentul de blocare a alfa-glucosidatului reduce fluctuația zahărului din sânge la pacienții diabetici, iar efectul său neuroprotector întârzie dezvoltarea complicațiilor neurologice (piciorul diabetic, neuropatia diabetică).Compușii sterol ai acestuia au un efect benefic asupra metabolismului lipidelor din sânge și a colesterolului din sânge, ale căror tulburări sunt în mod obișnuit asociate cu diabetul (sindrom metabolic X).Compușii fenolici (hericenol A-D, hericen A-C, erinapiron C) sunt, de asemenea, caracteristici pentru acest tip de ciuperci și protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi ca antioxidanți.Combinația efectului antioxidant asupra trombocitelor din sânge este eficientă și protejează arterele de ateroscleroza.

Preferabil, se folosește folicul comun:
- pentru a consolida apărarea organismului, în special în cazul bolilor nutriționale, cum ar fi: ulcere gastrice și duodenale, infecții cu Helicobacter pylori.
- Pentru a ajuta la ameliorarea și prevenirea recurenței bolilor maligne ale tractului gastro-intestinal.
- Tulburări ale sistemului nervos, depresie, pentru a întârzia starea de deteriorare.
- Păstrarea prospețimii spirituale la bătrânețe.
- Reduce fluctuațiile zahărului din sânge la diabetici și întârzie semnalarea nevrităi diabetice. Ea are, de asemenea, un efect benefice asupra metabolismului de grăsime asociat celulei de zahăr.

Hasonló termékek