Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

DESPRE NOI

Compania noastră și-a început activitatea în anul 2001 cu comercializarea produselor de îngrijire a sănătăţii. În prealabil, a funcţionat tip de 10 ani ca întreprindere privată cu activități similare. În prezent, furnizăm și vindem produse de îngrijire a sănătății în Ungaria și România.

Datorită dezvoltării noastre continue, în 2012, ne-am extins gama noastră de produse cu cremele Relax, care au devenit cele mai populare produse. Aceste creme de calitate oferă soluţie pentru o gamă largă de plângeri, cum ar fi durerile vasculare sau articulare.

Extindem în permanență gama noastră de produse. În webshop-ul  nostru puteţi cumpăra cu ușurință dintr-un stoc enorm de produse cu doar câteva clicuri, iar curierii noștri oferă livrare rapidă și precisă. De asemenea, punem un accent deosebit pe informarea clienților noștri; pe site-ul nostru veți găsi o descriere detaliată a produselor noastre iar serviciul nostru pentru clienți va furniza la cerere, informații la zi. Suntem încântați de numărul tot mai mare de clienți care întăreşte în mod constant încrederea în calitatea şi eficiența, produselor și serviciilor noastre.