Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

PrismaNatural Colagen Plus Sport - narancs ízű 300 g

Preţ:
131 RON (103 RON + TVA)
Taxă livrare: 23 RON
Stoc: Pe stoc
10.000 mg hidrolizált kollagén / adag! A Prisma Natural Colagen Plus Sport készítményt kifejezetten sportolóknak és aktív életet élőknek fejlesztették ki.

Descriere

Fehérjében gazdag kiváló kiegészítő, mely elősegíti az izomtömeg növekedését, az izomépítést, a csontok normál körülmények között tartását. Elősegíti az ízületek rugalmasságát, a bőr-, köröm-, haj szerkezetének és egészségének megtartását. Hozzájárul az anyagcsere folyamatok normális működéséhez csökkentve a fáradtság és kimerültségérzetet. Ezen felül hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez a nagyfokú fizikai testmozgás során. A kiváló minőségű 2-es típusú hidrolizált kollagénen kívül tartalmaz C-vitamint, hialuronsavat, szilíciumot, taurint, MSM-et és B6 vitamint. Narancs ízű.

A KOLLAGÉN egy fehérjemolekula vagy fehérje, mely rostokat alkot, a kollagén rostokat. Ezek minden emberben és állatban megtalálhatóak. A kötőszöveti sejtek által választódnak ki, mint a fibroblaszt sejt. Ez a bőr és a csontok legnagyobb mennyiségű összetevője. A kollagén aminosav összetevője nagyon különleges. A glicin a jelen lévő aminosavak körülbelül egyharmadát képviseli. Prolin és hidroxi-plorin is nagy mennyiségben van jelen (10%-ig),és ez az egyik azon ritka fehérjék közül, amely hidroxilizint is tartalmaz. 

A hidroxi-plorin jelenlétét analitikus ismérvként szokták használni, hogy felmérjék a darált húsban jelenlévő kollagén mennyiségét. Mind a hidroxi-plorin, mind pedig a hidroxilizin a polipeptid-lánc szintézise után keletkezik a fajlagos enzimek által nem hidroxilezett aminosavak módosításából. A kollagén rostok rugalmasak, de húzás közben nagy ellenállást fejtenek ki. A kollagén felel a bőrszövet, a csontok és az ízületek teljes szerkezeti felépítéséért. A kollagén a legbőségesebb és legfontosabb szerkezeti fehérje ami az emberi testben jelen van, oly mértékben, hogy az emberi bőr száraz tömegének a 70%-át alkotja. Nagyon rugalmas szerkezetű.

Használati útmutató:

1 mérőkanál reggeli előtt, éhgyomorra.

Összetevők:

Kollagén 10.000 mg, C vitamin 80 mg, hialuronsav 30 mg, szilícium 28 mg, taurin 200 mg, MSM 50 mg, B6 vitamin 1,4 mg.

Kiszerelés:

300 g