Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Colesterol Protect Tablets 120buc

Preţ:
183 RON (144 RON + TVA)
Taxă livrare: 23 RON
Stoc: Pe stoc
Dr. Krém Cholesterol Protect este un supliment alimentar cu concentrație mare care conține steroli vegetali naturali (99%). 

Descriere

Fitosteroli contribuie la colesterolul sanguin normal mentinerea (obtinut cu un aport zilnic de efectul benefic este de cel puțin 0,8 g de sterol.)

Substanță activă: Fitosteroli dozei 1500 mg / zi.

Atenție: nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu depășiți volumul recomandat de consum. Produsul trebuie să fie consumate ca parte a unui individ nu poate fi utilizat ca sursă de nutrienți, produsul este un regim alimentar echilibrat și variat, inclusiv un consum regulat de fructe și legume, pentru a ajuta la menținerea nivelului de caroteni. Acest produs nu este destinat persoanelor care nu au nevoie să-și controleze nivelurile de colesterol din sânge. Produsul nu este recomandat pentru mamele însărcinate sau care alăptează sau pentru copiii sub 5 ani. Consumul de steroli vegetali adăugați nu trebuie să depășească 3 grame pe zi.

Dozaj: Înghițiți 3 x 1 comprimate filmate zilnic cu mult lichid în timpul mesei.

Ambalaj: 120 de comprimate filmate.

Ingrediente:

steroli vegetale (63,12g / 100g), agenți de îngroșare sunt celuloză microcristalină, hidroxipro- pilmetil celuloză, antiaglomeranți (săruri de magneziu de acizi grași, talc), lustruire agent (acizi grași, polietilenglicol), coloranți (dioxid de titan, oxizi de fier și hidroxizi de fier), agent de umectare (poidextroză).

Hasonló termékek