Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Pentru varice şi picioare obosite

Aproximativ un sfert din populația țării noastre este afectată de această boală vasculară, în trecut a fost o problemă tipică a grupei de vârstă înaintate, astăzi din cauza lipsei mişcării fizice și a numărului mare de locuri de muncă efectuate așezat, devine din ce în ce mai răspândită şi în rândul vârstei medii. Nu este neobișnuit, nici la membrii grupului de vârstă cuprins între 20 și 30 ani să aibă plângeri frecvente cu simptomele varicelui: picioare grele, dureri ale piciorului, precum și umflerea piciorului. Un rol important în formarea varicelui este predispoziția moștenită, astfel prevenirea este, de asemenea, importantă pentru familiile afectate. În tratarea venelor varicoase, plantele medicinale sunt atât de eficiente încât multe medicamente artificiale utilizează extractele lor. Printre altele, castanul sălbatic, care îmbunătățește circulația venoasă și limfatică, sporește elasticitatea pereților vaselor.

Sortare după:
Afișare:
Castan Sălbatic Forte – cu conținut concentrat de castan sălbatic! Baza cremei Dr. Krém Castan Sălbatic Forte este extractul de castan sălbatic, care este în mod optim completat de efectul de răcire al camforului și al mentolului. Crema Castan Sălbatic Forte poate avea un efect benefic asupra plângerilor vasculare. Recomandat pentru picioare obosite, tensionate, edeme, vânătăi, umflături.
100 RON
Crema de picior Relax Foot este fabricată din ulei de arbore de ceai. Uleiul de arbore de ceai este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a reîmprospăta picioarele obosite și de a contracta venele. De aceea este foarte recomandat pentru picioarele cu varice, mamelor însărcinate și celor cu ocupații efectuate în picioare. Înmoaie bătăturile şi completează conținutul de umiditate a pielii uscată, crăpate.
92 RON