Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Probleme de articulaţii

Problemele articulaţiilor care provoacă o mare parte a plângerile locomotorii afectează viața multor oameni. În rândul vârstnicilor, cel mai frecvent apar simptomele uzurii articulaţiilor, care la vârste de peste 50 de ani, apar aproape la toată lumea. Osteoartrita poate fi cauzată nu numai de vârstă, ci și de diferite boli inflamatorii - reumatism, guta. Ca o boală profesională, în fundal poate fii ca cauză şi suprasolicitări ale articulațiilor, pe termen lung. Durerea articulară apare adesea mai accentuată dimineața, apoi în urma mișcării, după încălzire, durerea se atenuează, dar intensitatea durerii poate să crească la o solicitare fizică. Produsele noastre pot oferi soluții la plângerile de mai sus. 

Sortare după:
Afișare:
Relax Maister este un produs care conține uleiul volatil şi extrasul a 12 plante. Suprafața care trebuie tratată este masată cu balsam până când este absorbit. Aplicați pentru câteva zile, dimineața și seara, până când dispar simptomele neplăcute. Extrasele sale sunt de calitate premium și de origine naturală. Acestea nu conțin coloranți artificiali, parfumuri, parabeni și produse petroliere.
108 RON
Castan Sălbatic Forte – cu conținut concentrat de castan sălbatic! Baza cremei Dr. Krém Castan Sălbatic Forte este extractul de castan sălbatic, care este în mod optim completat de efectul de răcire al camforului și al mentolului. Crema Castan Sălbatic Forte poate avea un efect benefic asupra plângerilor vasculare. Recomandat pentru picioare obosite, tensionate, edeme, vânătăi, umflături.
100 RON
Crema de Lavandă este o formulă care conține o serie de extracte din plante și uleiuri volatile esențiale. Suprafața care trebuie tratată este masată cu balsam până când este absorbit. Aplicați pentru câteva zile, dimineața și seara, până când dispar simptomele neplăcute. Extrasele sale sunt de calitate premium și de origine naturală. Acestea nu conțin coloranți artificiali, parfumuri, parabeni și produse petroliere.
77 RON

Efectul combinat al MSM și glucosaminei poate contribui la funcționarea sănătoasă a articulațiilor, tendoanelor, cartilajelor, pentru a ameliora, trata și elimina durerile și inflamațiile articulare. Glucozamină, MSM, Aloe, D-panthenol, Camfor, Calendula, Arnica, de extract de cremă neagră sunt eficiente pentru durerea articulară, inflamație si compușii sulfului au proprietăți antiinflamatorii.

128 RON