Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Probleme de piele

Pielea uscată poate reduce considerabil confortul nostru, provocând la tensiuni ale piele, prurit, epidermă cutanată. Poate fii provocat de tendințe ereditare, îngrijirea necorespunzătoare a pielii sau condițiile meteorologice - frig, vânt,expunere la soare excesivă – şi lasă urme pe pielea noastră. O altă problemă tipică a piciorului este infecția fungică, care poate fi, de asemenea tratat cu extracte din plante și poate ajuta la eczeme, psoriazis, dermatită sau diabet. 

Sortare după:
Afișare:
Crema de Lavandă este o formulă care conține o serie de extracte din plante și uleiuri volatile esențiale. Suprafața care trebuie tratată este masată cu balsam până când este absorbit. Aplicați pentru câteva zile, dimineața și seara, până când dispar simptomele neplăcute. Extrasele sale sunt de calitate premium și de origine naturală. Acestea nu conțin coloranți artificiali, parfumuri, parabeni și produse petroliere.
77 RON
Crema de picior Relax Foot este fabricată din ulei de arbore de ceai. Uleiul de arbore de ceai este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a reîmprospăta picioarele obosite și de a contracta venele. De aceea este foarte recomandat pentru picioarele cu varice, mamelor însărcinate și celor cu ocupații efectuate în picioare. Înmoaie bătăturile şi completează conținutul de umiditate a pielii uscată, crăpate.
92 RON