Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Pachet de sănătate extra

Preţ:
437 RON (344 RON + TVA)
Taxă livrare: Gratuit
Stoc: Pe stoc
  • 1 buc. Balsam Relax Master (100 ml)
  • 1 buc. Cremă Relax Forte Castan Sălbati
  • 1 buc. Vitamina C liposomală (500 ml)
  • 2 buc. Ceai surpriză din plante medicinale (Lavandă, Soc, Frunză de nuc, Roiniţă, Galium verum sau ceai de Tei)

Descriere

Balsam Relax Maister:

Relax Maister este un produs care conține uleiul volatil şi extrasul a 12 plante. Suprafața care trebuie tratată este masată cu balsam până când este absorbit. Aplicați pentru câteva zile, dimineața și seara, până când dispar simptomele neplăcute. Extrasele sale sunt de calitate premium și de origine naturală. Acestea nu conțin coloranți artificiali, parfumuri, parabeni și produse petroliere.

Componente: aloe vera, arnică, ienupăr, pin, cimbru, muşeţel, gălbenele, turmeric, mentol, rozmarin, castan sălbatic, eucalipt, mentă. În plus, conține: apă, ulei, un emulgator pe bază de plante, care în produsul cosmetic permite miscibilitatea apei și a uleiului, glicerină vegetală și acid citric.

Cremă din castan sălbatic:

Crema Relax din castan sălbatic este produs din extract de castan sălbatic. Extractul de castan sălbatic poate exercita un efect benefic asupra simptomelor neplăcute ale pielii cauzate de vânătăi, varice, picioare obosite și tensionate. Se recomandă utilizarea cremei de 3 până la 5 ori pe zi pe piele curată, nedeteriorată.

Vitamina C liposomală:

Dacă suferiţi de oboseală, slăbiciune musculară, mușchii și articulații dureroase, sângerarea gingiilor sau eritem pe picior – atunci este posibil ca vitamina C să fie deficitară în organismul Dvs. În prezent, apar tot mai des opinii științifice că nici o boală, de la răceală până la cancer, nu poate rezista la puterea de vindecare a vitaminei C. Oamenii de știință din domeniul cercetării știu deja că nu există niciun virus cunoscut care să supraviețuiască în prezența acestui important antioxidant.

Ceai din plante medicinale:

Cele mai vechi și cele mai utilizate plante medicinale sunt ceaiurile din plante. Plantele medicinale au fost utilizate mult timp pentru a vindeca diferite boli și pentru a trata problemele care au apărut. Medicina modernă a demonstrat ulterior efectele benefice ale acestor substanțe naturale.