Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Hírek

Miért elengedhetetlenek az egészséges élethez a B-vitaminok?

A B-vitaminok szervezetünk számos területén kifejtik jótékony hatásukat, ami miatt elengedhetetlenek az egészségünk fenntartásához. Az alábbiakban megtudhatja, hogy a B-vitamin mely változata, hogyan járul hozzá szervezetünk helyes működéséhez, és milyen következményekkel jár hiánya.

Minden, amit tudni érdemes a multivitaminokról

A vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek szervezetünk normál működéséhez. Kiegyensúlyozott, egészséges, tápláló étrenddel pótolhatjuk a napi vitamin szükségletünk egy részét. Napjainkban azonban jellemzően az ételekkel bevitt vitamin mennyiség nem elegendő, ezért az orvosok gyakran ajánlják az étrendkiegészítőkkel való pótlást.

A gránátalma jótékony hatásai

A gránátalma sokoldalú gyógyhatásairól ismert. Jótékony tápanyagokban gazdag, természetes immunerősítő. Gyógyító hatóanyagai a gyümölcs ehető magjaiból származnak.

Természetes megoldás az allergiás tünetekre Sokan szenvednek az év ezen időszakában az allergia kellemetlen tüneteivel. A tünetek kezelése nélkül a légutak irritációja egyre kellemetlenebb lehet, azonban sokan nem szeretik a mindennapos gyógyszeres kezeléseket az olyan mellékhatások miatt, mint pl. a folyamatos fáradtságérzet. Szerencsére már van erre egy természetes megoldás!
Ön tudja milyen tünetekkel járhat a vitaminhiány? Szervezetünk rendkívül összetett és érzékeny rendszer, aminek szüksége van a vitaminokra a helyes működéshez.
Kézhigiénés Világnap

Május 5. a Kézhigiénés Világnap!

 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a kezdeményezés keretében minden évben felhívja a figyelmet a kézhigiéné fontosságára és arra, hogy mennyi fertőzés megelőzhető az alapos, helyes kézmosással.

Segítünk egészsége megóvásában!

Egy különleges csomaggal készültünk Önnek, amivel segíthetünk egészsége megóvásában, a koronavírus járvány idején. Keresse webshopunkban Prevenciós csomagunkat, amelyben a következő szuper termékeket találja.

4+1 tipp a koronavírus elleni védekezéshez

Sajnos a koronavírus járvány még mindig nem érte el a csúcspontját, és egyre több megbetegedésről hallunk. Ezért egy kis útmutatásként összegyűjtöttük azokat a Dr. Krém termékeket, amelyekkel mi is segíthetünk Önnek a koronavírus elleni védekezésben. Az alábbiakban olvashat azokról az eszközökről és készítményekről, melyek egy alapvető védekező csomag részét képezhetik, minden családban.

Ezeket az élelmiszereket kerülje, ha ízületi panaszai vannak! Gondolta volna, hogy az ízületi panaszok csökkenthetőek a megfelelően megválasztott diétával? Az ízületi fájdalmakat leggyakrabban gyulladás okozza, amit míg bizonyos élelmiszerek negatívan, mások pozitívan befolyásolhatnak.
Kézfertőtlenítés kisokos

A veszélyes vírusok és baktériumok mindenhol megtalálhatóak a környezetünkben. A megbetegedések megelőzésének egyik legfontosabb eszköze a hatékony kézfertőtlenítés. Ezért most összeszedtünk néhány tudnivalót ezzel kapcsolatban