Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Hírek

Egészséges ünnepeket: így maradj fitt karácsonykor is!

Bármennyire is szeretjük a karácsonyt, jól tudjuk: az ünnep és a rá való felkészülés kimerítő lehet testünknek és lelkünknek egyaránt. Idén szeretnél jobban odafigyelni egészségedre, és megvédeni szeretteid immunrendszerét is a téli ártalmaktól? Mutatunk néhány szuper terméket, melyekkel mindez gyerekjáték lesz!

Viszlát, visszér: 5 dolog, amire jó a vadgesztenyekrém

Gyerekkorunk egyik kedvenc terménye, a vadgesztenye nem csupán koszorúk remek alapanyaga lehet. Felhasználása már a múltban is igen sokoldalú volt: fájának kérgét napozószerek, lázcsillapítók és sárga festékek készítéséhez, levelét arclemosónak, magát a terményt pedig hizlaló takarmányként használták. Manapság a belőle készült krém már számos reumás, visszeres vagy panaszunkon képes segíteni. És ez még nem is minden: cikkünkben összegyűjtöttük, mennyi problémán segíthet a sokoldalú vadgesztenyekrém!

5+1 házi praktika ízületi és izomfájdalmak ellen Elég egy rossz lépés, egy elnagyolt bemelegítés vagy egy konyhai baleset – és kész a baj. A meghúzódott ínnal vagy a begörcsölt izommal nem mindig tudunk azonnal eljutni orvoshoz. Ilyenkor jön jól, ha ismerünk néhány házi praktikát a fájdalmak enyhítésére: cikkünkben össze is szedtük a legjobbakat!
Consolidarea sistemului imunitar

Știați că apărarea sistemului imunitar este foarte afectată de prezența bacteriilor benefice în intestin?

10 alimente pentru slăbit Ați încercat încă multe diete, dar niciuna nu a funcționat? Nu disperați, acum v-am adus soluția pentru a obține o pierdere în greutate durabilă și o greutate ideală!