Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Hírek

Harcolj a vitaminhiány ellen! Az egészségtelen táplálkozás, rosszul vezetett fogyókúra következményeképp a vitaminok közül leginkább a B1-, B2- és B6-vitamin hiánya jelentkezhet. Sajnos az újabb fogyókúrás irányzatokban 40 gramm körül van a napi zsiradékbevitel. Ha pedig még radikálisabb diétába kezdünk, akkor a zsírmennyiség arra sem elegendő, hogy a kellő zsírban oldódó vitaminmennyiséget megkösse.
Harcolj a vitaminhiány ellen!

Az egészségtelen táplálkozás, rosszul vezetett fogyókúra következményeképp a vitaminok közül leginkább a B1-, B2- és B6-vitamin hiánya jelentkezhet. Sajnos az újabb fogyókúrás irányzatokban 40 gramm körül van a napi zsiradékbevitel. Ha pedig még radikálisabb diétába kezdünk, akkor a zsírmennyiség arra sem elegendő, hogy a kellő zsírban oldódó vitaminmennyiséget megkösse.

Legyen magabiztos a vízparton is, hozza magát formába!

Már javában benne vagyunk a nyárban, de még nem jutott el a strandra? Nem az időhiány tartja vissza, hanem valami egészen más? Talán a külsejével nincs megelégedve?

A vércukorszint ingadozása kezelhető

Cukorbetegség esetén a megfelelő, stabil vércukorszint beállítása rendkívül fontos. A hullámzó vércukorértékek hosszú távon szövődmények kialakulásához vezethetnek, illetve a közérzetre is rossz hatással lehetnek. Néhány tényezőre figyelve, a vércukor állandó szinten tartható.

Vérszegény? Így pótolja a vasat!

Fáradékonyság, állandó gyengeség, sápadtság, gyakori fejfájás gyötri? Sokan gondolhatják, hogy ezeket a tüneteket csupán a mindennapi fizikai és szellemi aktivitás okozza, és a kellemetlenséget kezelés nélkül elviselik. Pedig az is lehet, hogy megoldható a probléma, ugyanis mindezek a vérszegénység, azaz az anémia jelei is lehetnek.

Tudja, hogy mi mindenre lehet jó a glükózamin?

A glükózamin a szervezetben folyamatosan termelődik, azonban az életkor előrehaladtával egyre kevesebb mennyiségben. A glükózamin pótlása, étrendkiegészítőként való alkalmazása egyre népszerűbb, és nem csak az idősek körében. A külső forrásból bevitt vitamin pótolja a szervezetbeli hiányt.

Miért elengedhetetlenek az egészséges élethez a B-vitaminok?

A B-vitaminok szervezetünk számos területén kifejtik jótékony hatásukat, ami miatt elengedhetetlenek az egészségünk fenntartásához. Az alábbiakban megtudhatja, hogy a B-vitamin mely változata, hogyan járul hozzá szervezetünk helyes működéséhez, és milyen következményekkel jár hiánya.

Minden, amit tudni érdemes a multivitaminokról

A vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek szervezetünk normál működéséhez. Kiegyensúlyozott, egészséges, tápláló étrenddel pótolhatjuk a napi vitamin szükségletünk egy részét. Napjainkban azonban jellemzően az ételekkel bevitt vitamin mennyiség nem elegendő, ezért az orvosok gyakran ajánlják az étrendkiegészítőkkel való pótlást.

A gránátalma jótékony hatásai

A gránátalma sokoldalú gyógyhatásairól ismert. Jótékony tápanyagokban gazdag, természetes immunerősítő. Gyógyító hatóanyagai a gyümölcs ehető magjaiból származnak.

Természetes megoldás az allergiás tünetekre Sokan szenvednek az év ezen időszakában az allergia kellemetlen tüneteivel. A tünetek kezelése nélkül a légutak irritációja egyre kellemetlenebb lehet, azonban sokan nem szeretik a mindennapos gyógyszeres kezeléseket az olyan mellékhatások miatt, mint pl. a folyamatos fáradtságérzet. Szerencsére már van erre egy természetes megoldás!