Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Eye-Lutein Forte Tablet 60buc

Preţ:
214 RON (168 RON + TVA)
Taxă livrare: 23 RON
Stoc: Pe stoc

Capsulele Eye-Lute-in Forte au sugerat boli de vârstă ochi (cum ar fi degenerescența maculară), în cazul, iar razele de lumină strălucitoare și ochi oxidative nocive pentru a satisface nevoile dietetice speciale.

Descriere

Vitamina C și antioxidanți de zinc facilitează buna funcționare a sistemului imunitar, vitamina E in neutralizarea radicalilor liberi este unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Seleniul este, de asemenea, un antioxidant care este implicat în integritatea și menținerea țesuturilor membranei celulare și încetinește procesele de îmbătrânire de origine oxidare. Capsulele Eye-Lute-in Forte au sugerat boli de vârstă ochi (cum ar fi degenerescența maculară), în cazul, iar razele de lumină strălucitoare și ochi oxidative nocive pentru a satisface nevoile dietetice speciale.

Dozaj: Pentru adulți, un comprimat pe zi trebuie să fie înghițit în întregime dimineața înainte de masa.

Ambalaj: 60 de comprimate.

Ingrediente:

Agent de umplutură (celuloză microcristalină, sulfat de dicalcic), acid L-ascorbic, amidon de porumb modificat, amidon de porumb, carbonat de calciu, oxid de zinc, acetat de DL-alfa-tocoferil, luteină (FloraGLO®), agent de lustruire (acizi grași); antioxidant (săruri de magneziu ale acizilor grași), zeaxantină, seleniți de sodiu.