Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Colesterol Protect Tablets 120buc

Preţ:
183 RON (144 RON + TVA)
Taxă livrare: 23 RON
Stoc: Pe stoc
Dr. Krém Cholesterol Protect este un supliment alimentar cu concentrație mare care conține steroli vegetali naturali (99%). 

Descriere

Fitosteroli contribuie la colesterolul sanguin normal mentinerea (obtinut cu un aport zilnic de efectul benefic este de cel puțin 0,8 g de sterol.)

Substanță activă: Fitosteroli dozei 1500 mg / zi.

Atenție: nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu depășiți volumul recomandat de consum. Produsul trebuie să fie consumate ca parte a unui individ nu poate fi utilizat ca sursă de nutrienți, produsul este un regim alimentar echilibrat și variat, inclusiv un consum regulat de fructe și legume, pentru a ajuta la menținerea nivelului de caroteni. Acest produs nu este destinat persoanelor care nu au nevoie să-și controleze nivelurile de colesterol din sânge. Produsul nu este recomandat pentru mamele însărcinate sau care alăptează sau pentru copiii sub 5 ani. Consumul de steroli vegetali adăugați nu trebuie să depășească 3 grame pe zi.

Dozaj: Înghițiți 3 x 1 comprimate filmate zilnic cu mult lichid în timpul mesei.

Ambalaj: 120 de comprimate filmate.

Ingrediente:

steroli vegetale (63,12g / 100g), agenți de îngroșare sunt celuloză microcristalină, hidroxipro- pilmetil celuloză, antiaglomeranți (săruri de magneziu de acizi grași, talc), lustruire agent (acizi grași, polietilenglicol), coloranți (dioxid de titan, oxizi de fier și hidroxizi de fier), agent de umectare (poidextroză).