Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Ginkgo Biloba Forte Tablet 60buc

Preţ:
108 RON (85 RON + TVA)
Taxă livrare: 23 RON
Stoc: Pe stoc

Ginkgo (copac părul fetei) - flavonoide contribuie la funcționarea normală a sistemului circulator, a fluxului sanguin adecvat, furnizând astfel, celulele cu oxigen și substanțe nutritive. 

Descriere

Ginkgo poate contribui la mentinerea functiei cerebrale la niveluri adecvate de vârstă și îmbunătățește performanța mentală. Contribuie la buna funcționare a circulației sanguine.

Magneziul contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea funcțiilor psihologice normale. Ginkgo biloba pentru consum de conținut în timpul sarcinii, alăptării, care iau inhibitori de coagulare a sângelui nu este recomandată, deoarece poate crește timpul de sângerare înainte de o intervenție chirurgicală. Se poate influența glicemia dumneavoastră, astfel încât diabetici să consulte medicul înainte de a utiliza produsul.

Dozaj: 1 capsulă pe zi.

Ambalare: 60 de capsule.

Ingrediente:

Oxid de magneziu, extract de ginkgo biloba, gelatină, agenți de îngroșare (celuloză microcristalină, fosfat dicalcic), agenții anti-aglutinanți (acizi grași, magneziu, dioxid de siliciu), pigmenți (dioxid de titan, complex cupru clorofilă, oxizi de fier și hidroxizi).