Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Produse Meniu

Relax pachet de familie

Preţ:
292 RON
261 RON (206 RON + TVA)
Reducere: 11%
Taxă livrare: 15 RON
Stoc: Pe stoc
  • 1 buc. Cremă Relax Forte Castan Sălbatic
  • 1 buc. Balsam Relax Master
  • 1 buc. Cremă Relax Foot ulei de arbore de ceai
  • 1 buc. Ceai surpriză din plante medicinale (Lavandă, Soc, Frunză de nuc, Roiniţă, Galium verum sau ceai de Tei)

Descriere

  • 1 buc. Cremă Relax Forte Castan Sălbatic
  • 1 buc. Balsam Relax Master
  • 1 buc. Cremă Relax Foot ulei de arbore de ceai
  • 1 buc. Ceai surpriză din plante medicinale (Lavandă, Soc, Frunză de nuc, Roiniţă, Galium verum sau ceai de Tei)

Balsam Relax Maister:

Relax Maister este un produs care conține uleiul volatil şi extrasul a 12 plante. Suprafața care trebuie tratată este masată cu balsam până când este absorbit. Aplicați pentru câteva zile, dimineața și seara, până când dispar simptomele neplăcute. Extrasele sale sunt de calitate premium și de origine naturală. Acestea nu conțin coloranți artificiali, parfumuri, parabeni și produse petroliere.

Componente: aloe vera, arnică, ienupăr, pin, cimbru, muşeţel, gălbenele, turmeric, mentol, rozmarin, castan sălbatic, eucalipt, mentă. În plus, conține: apă, ulei, un emulgator pe bază de plante, care în produsul cosmetic permite miscibilitatea apei și a uleiului, glicerină vegetală și acid citric.

Cremă din castan sălbatic:

Crema Relax din castan sălbatic este produs din extract de castan sălbatic. Extractul de castan sălbatic poate exercita un efect benefic asupra simptomelor neplăcute ale pielii cauzate de vânătăi, varice, picioare obosite și tensionate. Se recomandă utilizarea cremei de 3 până la 5 ori pe zi pe piele curată, nedeteriorată.

Relax Foot:

Crema de picior Relax Foot este fabricată din ulei de arbore de ceai.
Uleiul de arbore de ceai este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a reîmprospăta picioarele obosite și de a contracta venele. De aceea este foarte recomandat pentru picioarele cu varice, mamelor însărcinate și celor cu ocupații efectuate în picioare. Înmoaie bătăturile şi completează conținutul de umiditate a pielii uscată, crăpate.
Datorită efectului său antiseptic, este excelent pentru masajul picioarelor, poate stopa apariţia ciupercii şi uscarea picioarelor în cazurile de eczemă, psoriazis, dermatită și diabet. Uleiul de arbore de ceai reduce transpirația picioarelor, ceea ce poate îndepărta mirosul neplăcut al picioarelor. Efectul deodorant durează mult timp.
Utilizare: Răsfățați-vă cu o baie minuţioasă a picioarelor, după care masaţi piciorul cu crema de picioare din ulei de arbore de ceai, pregătiţi o cataplasmă şi puneţi picioarele în sus.

Ceai din plante medicinale:

Cele mai vechi și cele mai utilizate plante medicinale sunt ceaiurile din plante. Plantele medicinale au fost utilizate mult timp pentru a vindeca diferite boli și pentru a trata problemele care au apărut. Medicina modernă a demonstrat ulterior efectele benefice ale acestor substanțe naturale.